november 2012

Så var det heelg

Heisann søtnoser ♥ Idag har jeg fått av meg joggebuksa og hettegenseren, fått dratt meg opp om morran og kommet meg på skolen for første gang på en uke. Flink jente! Skal si det er deilig å være frisk igjen. Når man er på skolen har man SÅÅ lyst til å gå hjem å ligge på sofaen og se på tv, men nå som jeg har gjort det i flere dager er jeg passelig lei. 

Så nå sitter jeg og spiser mens jeg venter på at pappa kommer hjem fra sverige, så stikker vi kanskje til IKEA for å kjøpe ny seng. Det skal bli deilig det! Hvis ikke får jeg prøve å rydde litt på rommet, det ser jo helt forferdelig ut, uffff! Hatt en fin fredag så langt? 


Sophie

Sophie

15, Moss

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Image and video hosting by TinyPic Hei søte deg! Jeg er Sophie. Jeg er femten år og kommer fra lille Moss, her trives jeg, men jeg lengter etter å dra ut i den store verdenen. Bloggen handler om min hverdag og min interesse for fotografi og mote. Skulle det være noe så gjerne kontakt med på sophiemk.blogg@gmail.com. Legg gjerne igjen en kommentar også! :)Designet er laget av Maria Sanni


hits