september 2012

Rainy Days

Room Inspiration

Hei fine dere! Jeg føler meg heldighvis mye frisker idag, så nå skal jeg male kommoden min. Den har vært knall oransje i årehvis, mens resten av rommet mitt har vært blått, og gult og alle andre regnbuens farger. Endelig har jeg fått startet! Det hjelper visst å sitte stille en hel helg, så får man funnet litt inspirasjon på nettet. Håper på å få det ferdig til jul, er sånn passe, møkka lei av å ha et barnerom nå må jeg sii. //bilder fra weheartit

Dear Diary: What a wonderful dayHeihei bloggææn, fjortisss lizzm. Følte meg jo som sagt ikke særlig bra i går kveld for å si det sånn, og jeg følte meg ikke særlig bedre i dag tilig. Så nå sitter jeg med feber og null engergi til noen ting, og ser på tv. Ahhh love my life♥♥ Jeg brukte all energien jeg hadde på å finne et sted å sette kameraet mitt, så jeg kunne få tatt noen få bilder i joggebukse og hettegenser. Gleder meg fæælt til den dagen jeg får meg et kamerastativ altså. Nå tror jeg jeg skal ta turen ut og prøve å få i meg litt sund, og god frisk luft. Hatt en fin søndag? 

Veldig avslappende lørdag

Jeg skulle jo egentlig poste dette innlegget her i dag tilig, men det ble det ikke noe av gitt. Idag har egentlig vært en utrolig avslappende lørdag, jeg skulle jo egentlig ut i dag, men jeg følte jeg trengte en pause fra den hektiske hverdagen. Så her blir det familie kveld i kveld med film og te ogsånt som vi er glade i her i huset. // Jeg tror vi sier god kveld i stedet jeg, så blogges vi imorgen når jeg har noe interessant å blogge om, for da skal jeg ut å møte herligste Felicia igjen.

Husk å meld på instagrammen din HER, så har du sjansen til at både du og instagrammen din blir linket i et innlegg neste fredag.  

Bli månedens Instagrammer

Skriv Instagrammen deres i kommentarfeltet, så trekker jeg en vinner neste fredag. Jeg kommer til å trekke en hver måned. Lykke til folkens! ♥


Hit skal jeg i morgen

Er det noen her som har sett Kongen av Bastøy? Skummel film spør du meg, men jeg syns hva som helst er skummelt. Uansett for dere som ikke vet det så er bastøy en fengsels øy som ligger rett utenfor Horten eller da også Moss. Dit skal vi på skole tur i morgen, og å vise oss filmen før  vi skulle dit var kanskje ikke det smarteste læreren vår har gjort, men det ser jo ut som et koselig sted nå for tiden. 

I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry

My Britain

Søker du opp England og Britain på sider som weheartit kommer det opp bilder av røde busse, big ben, one direktion, tom daley, og union jack. Dette er bare en liten del av hva England er og jeg tenkte jeg kunne dele "my britain" med dere. Det øverste bilde er satt sammen av bilder fra weheartit, resten er mine // Først av alt vil jeg si at jeg ikke har noe i mot Norge, jeg elsker Norge også. Så vet dere det. Jeg er halvt barn, altså femti prosent norsk, og femti prosent engelsk. Jeg har familie der. Jeg elsker England, jeg føler meg så mye mer hjemme der. Der er det liv i gatene. Jeg har aldri vært i England uten å se et menneske ute. Alltid massehvis av bråk, alltid noen man må snike seg forbi. 

Der borte er ikke alle hus lagd av tre. Folk er utrolig mye mer sosiale, de hilser som regel alltid på deg. Bussene er alltid fulle. De har snø kun noen få dager om vinteren så du rekker å nyte den, men ikke bli lei av den. Du må kanskje vente en dag til, til jula kommer men jeg kan ikke beskrive hvor koselig det er å våkne opp om morningen og feire jul mens du spiser frokost. De har så mye bedre milkshake der, og mange flere kjekke gutter, ehe.Tilslutt så har de jo mange flere gode butikker for oss som er moteinteresserte, det er mye mer salg der også. Jeg elsker å bruke penger, og bruker gjerne opp månedslønnen min med engang jeg får den. Men jeg gjør alltid mitt beste for å spare så mye som mulig når jeg vet jeg skal tilbake til England, for jeg foretrekker å shoppe der. 

Har du vært i England?
Har du et land du absolutt elsker?
Hva synes du om sånne innlegg? :)

Dagens Antrekk - Tiger


Top fra RIVER ISLAND, bukse fra BIKBOK

Ignorer at jeg utrolig sur ut, jeg var litt trøtt for å si det sånn. Idag har jeg egentlig bare slappet av og sett på tv. Det er ikke akkuratt veldig mye å gjøre hjemme hos bestemor. Vi skal jo heldighvis snart hjem da, da skal jeg bare ta livet med ro og kanskje møte Cecilie, vi får se hvor seint det blir. Hva skal dere denne søndagen? 

Moonlight drowns out all but the brightest stars

Sophie

Sophie

15, Moss

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Image and video hosting by TinyPic Hei søte deg! Jeg er Sophie. Jeg er femten år og kommer fra lille Moss, her trives jeg, men jeg lengter etter å dra ut i den store verdenen. Bloggen handler om min hverdag og min interesse for fotografi og mote. Skulle det være noe så gjerne kontakt med på sophiemk.blogg@gmail.com. Legg gjerne igjen en kommentar også! :)Designet er laget av Maria Sanni


hits