august 2012

Slapper av i Hønefoss resten av helgen

Heihei! Nå var det deilig med helg du! Jeg skal bare slappe av og ta livet med ro hos bestemor, det er alltid like koselig det da. Så tar jeg sikkert turen inn til byen i morgen. Jepp deilig med helg! Hva skal dere da søte folk? 

Skoleeliv


Heihei herlige lesere! ♥ Jeg lover jeg skal bli flinkere til å ta med meg kameraet mitt over alt, som en flink blogger burde gjøre. Meen for nå så får dere klare dere med de nydelige instagram bildene Adrian, Adele og jeg tok i dag, kjempe koselig om dere følger meg: sophiemk.  Har dere hatt en fin dag? 

Drømme deksler - society6.com

This life is what you make it

This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about. - Marilyn Monroe

Tilbake til hverdagen

Nå har jeg gått en hel uke i tiende allerede, skal si jeg føler meg ganske stolt, neida. Men det er jo litt deilig med hverdag igjen, og få sett hele klassen igjen. Men nå tar jeg turen til mosseporten for å møte Cecilie. Kanskje jeg også finner ut at jeg har litt penger (er jo helt blakk). Har dere hatt en fin uke? 

De fire bloggene

Heihei! Nå har jeg godt gjennom alle de fine bloggene deres og her er de fire jeg likte best. Alle disse hadde et ryddig og fint design, skrev fine innlegg og tok fine bilder.


Mathilde G. Haugen 


Live


Ida


Sist men ikke minst Katrine Aastorp sin blogg! Må bare nevne at dette har blitt en av mine favoritt blogger i det siste.

Leser du noen av disse bloggene? 

Kjenner jeg faktisk er litt klar for høst nå

En utrolig koselig dag

Idag dro jeg til byen ved to tiden og møtte Cecilie. Vi trasket litt rundt i byen og dro opp til mossehallen for å se på cup og møtte en del folk. Også var den en liten gratiskonsert nede i byen så vi fikk sett Cir.Cuz live, det var litt kult! //bilde fra England // Husk linkerunden, trykk her

I love my best friend

Idag hadde jeg null planer, men så dukket det opp en melding fra Hera på mobilen og lurte på om hun kunne stikke innom. Så vi har bare tatt livet med ro, snakket og tatt noen bilder. Helt utrolig godt å få sett henne igjen, vi har ikke møtt hverandre hele sommern. 

Linke til bloggen din?

Jeg trenger flere blogger å lese så jeg tenkte jeg skulle linke til fire blogger. Vil du ha sjansen til å være en av dem? Legg igjen en kommentar med linken til bloggen din i kommentarfeltet, så plukker jeg ut de fire jeg liker best om omtrent en uke. 

Black & White

Wants fra eyeslipsface.no

Hvordan jeg redigerer bildene mine

Endelig har jeg fått satt sammen en video om hvordan jeg redigerer bildene mine. Så tusen takk for at dere gadd å vente så lenge, jeg vet at jeg lovte å gjøre dette for minst en eller to måneder siden. Også må jeg nesten si sorry for at den går så fort, men dere får heller bare trykke på pause en gang i blandt. Her bruker jeg gimp som kan lastes ned gratis til både mac og windows.

Frankrike del 1

Hvor skal jeg begynne? Jeg  har hatt to utrolig koslige uker i Frankrike med mamma og tante. Selv den to dager lange bilturen (hver vei) ned dit og opp igjen var kjempe koselig. Det er faktisk utrolig nok ganske behagelig å sitte på fire dyner stappet inn i baksetet av en bil sammen med alt camping utstyret. Det er en ferie type jeg absolutt anbefaler, det er mye mer sosialt enn å bo på hotell, i tilegg er man jo ute i sola omtrent hele ferien. Å våkne opp til pain au chocolat er ikke noe jeg skal klage på (litt usunn kan man vel være på ferie?). Nå skal jeg ikke kjede dere mer - takk for meg.

Sophie

Sophie

15, Moss

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Image and video hosting by TinyPic Hei søte deg! Jeg er Sophie. Jeg er femten år og kommer fra lille Moss, her trives jeg, men jeg lengter etter å dra ut i den store verdenen. Bloggen handler om min hverdag og min interesse for fotografi og mote. Skulle det være noe så gjerne kontakt med på sophiemk.blogg@gmail.com. Legg gjerne igjen en kommentar også! :)Designet er laget av Maria Sanni


hits