Etc

Favoritt serienePretty Little Liars: Et år har gått siden bestevennen til Emily, Aria, Spencer og Hanna forsvant. Nå begynner de å få meldinger og trusler fra henne, eller i allefall en som utgir seg for å være henne. Mysteriet fortsetter og fortsetter, de fire jentene må finne ut hvem som later som om de er den forsvunnende bestevennen og hva som egentlig skjedde dagen hun døde.
Denne serien klarer jeg meg ikke uten! Den er utrolig spennende og litt creepy, og i tilegg til dette har den alt tenåringsdramaet. The Lying Game: Sutton og Emma har funnet ut at de er tvillinger, og Suttons adoptivforeldre lyver til henne om hvem deres egentlige mor er. Emma tar Suttons plass mens Sutton leter etter moren deres i LA. 
Denne serien er søster serien til Pretty Little Liars serien og bok serien har samme forfatter som bokserien pretty little liars (disse anbefales også, helt klart!). Så når jeg fant ut dette måtte jeg se på denne også. 

90210: Det klassiske Beverly Hills livet til seks / syv ungdommer. Mye drama og mye mote. Elsker virkelig denne serien! Nå har jeg vært avhengi i over ett år. Elsker virkelig klesstilen til mange av jentene på showet. Skikkelig jentete og skikkelig elsk!♥

Ser du på noen av disse? 

Hit skal jeg i morgen

Er det noen her som har sett Kongen av Bastøy? Skummel film spør du meg, men jeg syns hva som helst er skummelt. Uansett for dere som ikke vet det så er bastøy en fengsels øy som ligger rett utenfor Horten eller da også Moss. Dit skal vi på skole tur i morgen, og å vise oss filmen før  vi skulle dit var kanskje ikke det smarteste læreren vår har gjort, men det ser jo ut som et koselig sted nå for tiden. 

My Britain

Søker du opp England og Britain på sider som weheartit kommer det opp bilder av røde busse, big ben, one direktion, tom daley, og union jack. Dette er bare en liten del av hva England er og jeg tenkte jeg kunne dele "my britain" med dere. Det øverste bilde er satt sammen av bilder fra weheartit, resten er mine // Først av alt vil jeg si at jeg ikke har noe i mot Norge, jeg elsker Norge også. Så vet dere det. Jeg er halvt barn, altså femti prosent norsk, og femti prosent engelsk. Jeg har familie der. Jeg elsker England, jeg føler meg så mye mer hjemme der. Der er det liv i gatene. Jeg har aldri vært i England uten å se et menneske ute. Alltid massehvis av bråk, alltid noen man må snike seg forbi. 

Der borte er ikke alle hus lagd av tre. Folk er utrolig mye mer sosiale, de hilser som regel alltid på deg. Bussene er alltid fulle. De har snø kun noen få dager om vinteren så du rekker å nyte den, men ikke bli lei av den. Du må kanskje vente en dag til, til jula kommer men jeg kan ikke beskrive hvor koselig det er å våkne opp om morningen og feire jul mens du spiser frokost. De har så mye bedre milkshake der, og mange flere kjekke gutter, ehe.Tilslutt så har de jo mange flere gode butikker for oss som er moteinteresserte, det er mye mer salg der også. Jeg elsker å bruke penger, og bruker gjerne opp månedslønnen min med engang jeg får den. Men jeg gjør alltid mitt beste for å spare så mye som mulig når jeg vet jeg skal tilbake til England, for jeg foretrekker å shoppe der. 

Har du vært i England?
Har du et land du absolutt elsker?
Hva synes du om sånne innlegg? :)

Drømme deksler - society6.com

Sophie

Sophie

15, Moss

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Image and video hosting by TinyPic Hei søte deg! Jeg er Sophie. Jeg er femten år og kommer fra lille Moss, her trives jeg, men jeg lengter etter å dra ut i den store verdenen. Bloggen handler om min hverdag og min interesse for fotografi og mote. Skulle det være noe så gjerne kontakt med på sophiemk.blogg@gmail.com. Legg gjerne igjen en kommentar også! :)


Designet er laget av Maria Sanni

hits