Diary

Så var det heelg

Heisann søtnoser ♥ Idag har jeg fått av meg joggebuksa og hettegenseren, fått dratt meg opp om morran og kommet meg på skolen for første gang på en uke. Flink jente! Skal si det er deilig å være frisk igjen. Når man er på skolen har man SÅÅ lyst til å gå hjem å ligge på sofaen og se på tv, men nå som jeg har gjort det i flere dager er jeg passelig lei. 

Så nå sitter jeg og spiser mens jeg venter på at pappa kommer hjem fra sverige, så stikker vi kanskje til IKEA for å kjøpe ny seng. Det skal bli deilig det! Hvis ikke får jeg prøve å rydde litt på rommet, det ser jo helt forferdelig ut, uffff! Hatt en fin fredag så langt? 


Just a little update

Hey! Mye har skjedd siden sist jeg var innom bloggen. En utrolig koselig tur til Spania, en klassetur på bondegård, nytt design, mye å ta igjen av skolearbeit også videre, også videre. But now I'm back! Været inspirerer meg heller ikke særlig. Håper det blir bedre til neste uke. C yah! 

Dear Diary: What a wonderful dayHeihei bloggææn, fjortisss lizzm. Følte meg jo som sagt ikke særlig bra i går kveld for å si det sånn, og jeg følte meg ikke særlig bedre i dag tilig. Så nå sitter jeg med feber og null engergi til noen ting, og ser på tv. Ahhh love my life♥♥ Jeg brukte all energien jeg hadde på å finne et sted å sette kameraet mitt, så jeg kunne få tatt noen få bilder i joggebukse og hettegenser. Gleder meg fæælt til den dagen jeg får meg et kamerastativ altså. Nå tror jeg jeg skal ta turen ut og prøve å få i meg litt sund, og god frisk luft. Hatt en fin søndag? 

Veldig avslappende lørdag

Jeg skulle jo egentlig poste dette innlegget her i dag tilig, men det ble det ikke noe av gitt. Idag har egentlig vært en utrolig avslappende lørdag, jeg skulle jo egentlig ut i dag, men jeg følte jeg trengte en pause fra den hektiske hverdagen. Så her blir det familie kveld i kveld med film og te ogsånt som vi er glade i her i huset. // Jeg tror vi sier god kveld i stedet jeg, så blogges vi imorgen når jeg har noe interessant å blogge om, for da skal jeg ut å møte herligste Felicia igjen.

Husk å meld på instagrammen din HER, så har du sjansen til at både du og instagrammen din blir linket i et innlegg neste fredag.  

Slapper av i Hønefoss resten av helgen

Heihei! Nå var det deilig med helg du! Jeg skal bare slappe av og ta livet med ro hos bestemor, det er alltid like koselig det da. Så tar jeg sikkert turen inn til byen i morgen. Jepp deilig med helg! Hva skal dere da søte folk? 

Skoleeliv


Heihei herlige lesere! ♥ Jeg lover jeg skal bli flinkere til å ta med meg kameraet mitt over alt, som en flink blogger burde gjøre. Meen for nå så får dere klare dere med de nydelige instagram bildene Adrian, Adele og jeg tok i dag, kjempe koselig om dere følger meg: sophiemk.  Har dere hatt en fin dag? 

Tilbake til hverdagen

Nå har jeg gått en hel uke i tiende allerede, skal si jeg føler meg ganske stolt, neida. Men det er jo litt deilig med hverdag igjen, og få sett hele klassen igjen. Men nå tar jeg turen til mosseporten for å møte Cecilie. Kanskje jeg også finner ut at jeg har litt penger (er jo helt blakk). Har dere hatt en fin uke? 

En utrolig koselig dag

Idag dro jeg til byen ved to tiden og møtte Cecilie. Vi trasket litt rundt i byen og dro opp til mossehallen for å se på cup og møtte en del folk. Også var den en liten gratiskonsert nede i byen så vi fikk sett Cir.Cuz live, det var litt kult! //bilde fra England // Husk linkerunden, trykk her

I love my best friend

Idag hadde jeg null planer, men så dukket det opp en melding fra Hera på mobilen og lurte på om hun kunne stikke innom. Så vi har bare tatt livet med ro, snakket og tatt noen bilder. Helt utrolig godt å få sett henne igjen, vi har ikke møtt hverandre hele sommern. 

Om turen til Frankrike

Jeg tekte jeg skulle fortelle litt om turen til Frankrike. Vi drar til England i noen dager i forkant, så kjører vi derfra til Frankrike (yes to dager i bil!), så blir vi der i 2 uker på verdens nydeligste campingplass. Så det blir to uker uten nettverk, uten blogg. Jeg har desverre ikke noen til å blogge for meg,  men jeg har med kameraet og masse minnekort. Dette er ca. to uker til. Chill

Idag har vært en sånn herlig sommer dag. Bare slappet av og tatt livet med ro. Skulle egentlig ta noen outfit bilder, men kameraet ville ikke samarbeide, så jeg tok bilder av solbrillene mine istedet. Jeg rett og slett elsker dem! Og mens jeg var på vill leting etter rettetanga mi, fant jeg alle mine dypt savnede shorts fra ifjor. Endelig! Hvordan har dagen din vært? 

Sommerferie

Heihei, igår var siste skole dagen vår, siste dagen i niende klasse. Så utrolig deilig! Så i dag har jeg hatt en utrolig avslappende morgen, bare ligget i sola. Nå skal jeg bare lage meg litt lønsj også tar jeg turen til siste treninga for sommeren. Kan nesten ikke tro at det ferie, tenk på det da, to måneder uten skole. Nå er det heller ikke så lenge før jeg drar til Frankrike i noen uker. Hva er sommerplanene dine? 


Bilde // weheartit

Konfirmasjonen til Susanne

Har nettopp kommet hjem fra konfirmasjonen til min gode venn og tremening Susanne, kjempe koselig! Gratulerer med dagen vennen! Tok utrolig mange fine bilder av familien, men er ikke helt sikker på om de synes det er greit at jeg legger dem ut, så vi holder oss til bilder av blomster og andre fine saker og ting, haha! Hatt en bra helg? 

Grilling i finværet

Elsker dette været her! Strand. Sommer. Varme. Lukten av solkrem. Masse liv. God mat. Har absolutt ikkenoe å klage på nå nei! Hatt en fin lørdag? 

Herlig torsdag!

Med klasseturer og særoppgaver og prøver og alt har det ikke blitt tid til blogging denne uka, men nå er jeg tilbake. Været har vært helt fantastisk i Moss denne uka. Alt jeg har gjordt er ligge i sola å brune meg med venner. Kjempe koslig! Men nå blir det straks trening, gleder meg veldig til å komme ut på vannet!

Bare tiende i femte

Heihei! Nå sitter jeg og koser meg med en god, varm kopp te, får håpe det hjelper litt på halsen, vil virkelig ikke bli syk nå! Så jaa.. det har ikke skjedd stort i dag, siden jeg ble hjemme fra trening. Har det vært en bra torsdag? :)

Konfirmasjon

Nå er endelig konfirmasjonsstresset over, så kanskje jeg får tid til litt blogging igjen. Jeg storkoste meg igår, med masse god mat og alle de som betyr mest for meg. Det var rett og slett en fantastisk dag! Må vel også legge til at det var utrolig flott å dele den sammen med verdens beste nevø, Adrian.

Opptatt med livet

Hello! Beklager lite blogging denne.. uka? Jeg har vært veldig opptatt med livet rett og slett, trening, overnatting, venner, prøver og sånne ting. På søndag var jeg i kirka på grunn av konfirmasjons saker og etter det hadde jeg og jentene en liten fotoshoot. Så sånn var det! Men nå stikker jeg på trening. Hva skal dere idag?


Vår følelse!

Hello! Når jeg sto opp i dag så det så utrolig varmt ut ute, skal si jeg ble litt skuffa når det ikke var mer enn ti grader. Men jeg håper jo på at det snart blir ordentlig varmt så jeg endelig kan begynne å bruke shorts igjen. Anyways, jeg tok meg en liten tur innom byen og møtte vennene mine og kjøpte fuktighetskrem. Noen som vet om den er bra? Hva skal dere gjøre i kveld?

Har overlevd dagen!

Heihei! Nå har jeg nettopp vært på årets første trening. SIden denne bloggen er ganske ny så jeg må vel ta med at jeg seiler og har gjort det siden 2008, men idag seilte jeg en ny båt type som kalles RS Feva (to mans jolle) for aller første gang. Jeg overlevde. Så etter en utrolig stressende dag er det deilig å endelig komme hjem og spise pizza.Gårsdagen

Igår hadde jeg og Felicia en liten photoshoot, før en utrolig hyggelig familie middag. Også en liten jentekveld, fin avsluttning på påskeferien.

Sophie

Sophie

15, Moss

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Image and video hosting by TinyPic Hei søte deg! Jeg er Sophie. Jeg er femten år og kommer fra lille Moss, her trives jeg, men jeg lengter etter å dra ut i den store verdenen. Bloggen handler om min hverdag og min interesse for fotografi og mote. Skulle det være noe så gjerne kontakt med på sophiemk.blogg@gmail.com. Legg gjerne igjen en kommentar også! :)


Designet er laget av Maria Sanni

hits