Favoritt serienePretty Little Liars: Et år har gått siden bestevennen til Emily, Aria, Spencer og Hanna forsvant. Nå begynner de å få meldinger og trusler fra henne, eller i allefall en som utgir seg for å være henne. Mysteriet fortsetter og fortsetter, de fire jentene må finne ut hvem som later som om de er den forsvunnende bestevennen og hva som egentlig skjedde dagen hun døde.
Denne serien klarer jeg meg ikke uten! Den er utrolig spennende og litt creepy, og i tilegg til dette har den alt tenåringsdramaet. The Lying Game: Sutton og Emma har funnet ut at de er tvillinger, og Suttons adoptivforeldre lyver til henne om hvem deres egentlige mor er. Emma tar Suttons plass mens Sutton leter etter moren deres i LA. 
Denne serien er søster serien til Pretty Little Liars serien og bok serien har samme forfatter som bokserien pretty little liars (disse anbefales også, helt klart!). Så når jeg fant ut dette måtte jeg se på denne også. 

90210: Det klassiske Beverly Hills livet til seks / syv ungdommer. Mye drama og mye mote. Elsker virkelig denne serien! Nå har jeg vært avhengi i over ett år. Elsker virkelig klesstilen til mange av jentene på showet. Skikkelig jentete og skikkelig elsk!♥

Ser du på noen av disse? 

4 kommentarer

Sdmd

02.11.2012 kl.16:06

Jeg ser litt på Pretty Little Liars og litt på The Lying Game :)

Frida og Oda

02.11.2012 kl.16:49

Ser på pretty little liars ! :D

tuet

03.11.2012 kl.10:42

Jeg ser noen ganger på 90210.

Kommenterer alltid tilbake

helenehelberg

04.11.2012 kl.17:29

Ser på alle, haha elsker dem <3

Skriv en ny kommentar

,

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Image and video hosting by TinyPic Hei søte deg! Jeg er Sophie. Jeg er femten år og kommer fra lille Moss, her trives jeg, men jeg lengter etter å dra ut i den store verdenen. Bloggen handler om min hverdag og min interesse for fotografi og mote. Skulle det være noe så gjerne kontakt med på sophiemk.blogg@gmail.com. Legg gjerne igjen en kommentar også! :)


Designet er laget av Maria Sanni

hits