Hit skal jeg i morgen

Er det noen her som har sett Kongen av Bastøy? Skummel film spør du meg, men jeg syns hva som helst er skummelt. Uansett for dere som ikke vet det så er bastøy en fengsels øy som ligger rett utenfor Horten eller da også Moss. Dit skal vi på skole tur i morgen, og å vise oss filmen før  vi skulle dit var kanskje ikke det smarteste læreren vår har gjort, men det ser jo ut som et koselig sted nå for tiden. 

3 kommentarer

Celine

05.09.2012 kl.22:22

Huff, filmen er så utrolig bra, men den er så skummel også! Med tanke på at tingene som skjedde i filmen var sanne, hadde jeg vært litt skeptisk til å dra dit, haha. Det er heldig vis lenge siden da, det er vel litt koseligere der nå? :)

Oda Sæther

06.09.2012 kl.13:56

har ikke sett den nei :)
så kult. Har ikke sett den :)

Skriv en ny kommentar

Sophie

Sophie

15, Moss

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Image and video hosting by TinyPic Hei søte deg! Jeg er Sophie. Jeg er femten år og kommer fra lille Moss, her trives jeg, men jeg lengter etter å dra ut i den store verdenen. Bloggen handler om min hverdag og min interesse for fotografi og mote. Skulle det være noe så gjerne kontakt med på sophiemk.blogg@gmail.com. Legg gjerne igjen en kommentar også! :)


Designet er laget av Maria Sanni

hits