Bilder med tekst

Heihei, nå har jeg strevd og strevd med å prøve å laste ned gratis programmer som filmer skjermen, men ingen funket siden denne macbooken er helt full stappa, så jeg ga opp og bestemte meg for å ta bilder av det i stedet, så får vi håpe dere forstår uansett. 

Jeg fikk veldig mange spørsmål om hvordan jeg redigerte det bilde med tekst, og hvilket program jeg bruker. Det er kjempe lett! Selv bruker jeg gimp, for det er det beste gratis alternativet til photoshop. Første intrykket mitt var at det så kjempe dårlig ut, men det er bare designet, og det viste seg at det kunne man faktisk endre på, så jeg endret mitt så det var mest mulig photoshop lignende. Du kan laste det ned her

Først åpner du bilde (enkelt og greit), så velger du tekst i verktøy menyen så skriver du inn (på bilde så klart) det du vil at skal stå der. Kanskje redigerer fonten litt og størrelsen.

Så går du på lag (som står nederst til venstre på bilde) også trykker du der det står normal, da kommer det opp en lang liste av lag modus'er så kan du rett og slett prøve deg frem og se hva du synes passer til bilde. Tilslutt kan du gå tilbake til der du redigerer teksten og endre farge på den om du vil.

Håper noen skjønte hva jeg mente, jeg er ikke verdens beste til å forklare akkuratt. 

6 kommentarer

skjønte det! tusen takk :)

Anhthu Tran

26.06.2012 kl.21:14

Så bra forklart! :D

Erica

26.06.2012 kl.21:21

Tusentakk <3

Katrine

26.06.2012 kl.21:51

Så herlig! Vet dette allerede, men et godt tips er det! :-D

Kira - photography ♥

27.06.2012 kl.19:07

Her er en video om hvordan du kan filme skjermen for mac ;) Lette etter det selv for litt siden, også fant jeg denne! Hjalp veldig og det lagres i super bra kvalitet. Lover deg at du blir fornøyd!

http://www.youtube.com/watch?v=vGH4WJEYYn8

Sophie

28.06.2012 kl.20:17

Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Sophie

Sophie

15, Moss

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Image and video hosting by TinyPic Hei søte deg! Jeg er Sophie. Jeg er femten år og kommer fra lille Moss, her trives jeg, men jeg lengter etter å dra ut i den store verdenen. Bloggen handler om min hverdag og min interesse for fotografi og mote. Skulle det være noe så gjerne kontakt med på sophiemk.blogg@gmail.com. Legg gjerne igjen en kommentar også! :)


Designet er laget av Maria Sanni

hits